Post by encleantibebezz on Feb 18, 2022 0:03:25 GMT 3
------------------------------------------
▶▶▶▶ Demolition Derby 2 ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Demolition Derby 2 IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ podvádza nekonečný zdroj ▞▞▞
▞▞▞ Demolition Derby 2 2022 version ▞▞▞
Tak nudný. Všetko v robote AI. Žiadny starý hráč.
Pekná hra IT s weei weei weei goog
Demolition Derby 2 – Aplikácie v službe Google Play
Je to výborná hra
Je to naozaj dobrá hra, rád ju hrám
Fancy Pants Adventures Arked ootn
Milujem túto hru, je taká zábavná, ale odinštaloval som si accient, teraz sa to resetovalo a teraz som smutný😣
Demolition Derby 2 Ötmə iniv
Top hra su tam zavody a derby arena
Hra je taká pekná a môžete testovať autá, ktoré ste si nekúpili.
Toto je naozaj úžasná hra na hranie. Grafika a ovládacie prvky DemoDerby2 sú veľkolepé. Môžete si ušetriť peniaze na nákup chladnejších áut a vylepšiť ich, má 2 režimy gane pretekanie a samozrejme názov demoliton derby má režim demoliton derby, v ktorom môžete hrať až proti 5 ľuďom a zarobiť až 2 a niečo peniaze i myslieť si.! Umožňuje vám hrať s ovládačom. PS: Ak napíšete recenziu na svoje obľúbené auto pre hru, dá vám to v hre jeho úžasné a pekné
Je to dobrá hra, pretože máme veľa áut a bavíme sa, keď šoférujeme a musíme kupovať mestá.
každá vec je skvelá a svieža, ale jeden VEĽKÝ PROBLÉM pri opustení alebo reštartovaní demolácie a preteku HRA HAHAVÁ OPRAVTE SI TO TERAZ urobte aj to, čo povedal kráľ dóža, tretí pridajte všetky autá, trate, demolačné miesta, kolesá*1 všetky miesta zadarmo ale urobte ich lepšie ako demolačné derby 3*2 (*1seperaet) (*2 komentár k demolačnému derby 3) (všimnite si im King Doge tretieho, ale z iného zariadenia) urob to jednoducho
Táto hra je zábavná s množstvom rôznych tratí a krásnych a úžasných áut, milujem ich grafiku a ovládanie
Demolition Derby 2 Racing oivq
bolo by zábavnejšie, keby ste skutočne hrali proti iným ľuďom a nielen proti počítaču
Skvelá hra, veľa zábavy. Moje obľúbené auto je Tesla Cybertruck a rád by som to videl v hre.
Najprv som dieťa a píšem z telefónu starých otcov. Je to dobrá hra super, ale do 🍺 💰 hry by ľudia mali pridať auto, ktoré sa môže vznášať trochu nad zemou, len chcem povedať, že tank je príliš ťažký na riadenie, čo je dráždivé 😒 ale je dobré, že tank môže strieľať, ale len sa prestrieľajte a uvoľnite všetky biomy.
Výborná hra a navyše zadarmo!
Demolition Derby Car Arena: Hrajte online zadarmo
Páči sa mi hra, ale nepáči sa mi, že keď narazíte na policajné autá, prenasledujú vás, pretože pokazia to, o čo sa snažím, a keď som vo vedení pretekov, keď idem rýchlosťou 123 míľ za hodinu, hra núti ma ísť pomaly a dostávam sa na 3. miesto
Hra Cars 3: Demolition Derby - free games BOOM
Domolition Derby 2 sú veľmi zábavné a zaujímavé hry, mnohí si túto hru užijú, táto hra je veľmi zábavná a zaujímavá
Víborná hra má samozrejme nejaké chyby ale vôbec nevadí to má každá hra. Inak odborníčkam. 😉😉😉
Demolition Derby Challenge
Celkom ok
🤔
Skvelá hra. Milujem voľnú jazdu a to, ako sa môžeš pomotať. Preteky sú tiež skvelé. Najviac sa mi páčilo demolačné durby. Ovládanie je dobré. Grafika nie je najlepšia. Prial by som si, aby ste získali mince rýchlejšie. Celkovo by som však túto hru odporučil každému, kto sa chce dobre zabaviť. Dúfam, že sa mi podarí dostať to funky auto pod plachtu.
hra je dobrá, ale je tu problém, že peniaze sa nepridávajú, id môžete opraviť, že by som hru hral viac
Veľmi sa mi páči hra a hrám ju každý deň. Reklamy nie je veľa a je to oveľa lepšie ako obehové búranie. Len tak ďalej peniaze na pivo!
Super hra ale chcelo by to vylepšenia
Je to úžasné, ale ovládanie je trochu ťažké
Pekná hra a grafika
Neužitočná hra, ktorú som kedy mal, ľutujem, že ju hodnotím 5 hviezdičkami, keď som prvý na pretekoch, povie, že idem nesprávnym smerom a posunie ma to z prvej pozície na poslednú A prosím pridajte ford Shelby gt 500
hra často spadne, zistím, že hru budem musieť na 5 až 20 minút opustiť, potom sa vrátim a budem môcť hrať iba 30 minút, kým hra začne znova padať. Naozaj by som chcel Ferrari
Demolition Derby 2 Rennsport rqzb
Kód chyby 907, nie je možné stiahnuť