Post by encleantibebezz on Feb 18, 2022 0:00:19 GMT 3
------------------------------------------
▶▶▶▶ BombSquad ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ BombSquad IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ hack token ▞▞▞
▞▞▞ BombSquad 2022 version ▞▞▞
Έπαιξα σε ένα σετβερ για 1 ώρα και έκανα ένα κόλπο, θέλω να το ηχογραφήσω με επανάληψη, άργησα πολύ να φτάσω σε αυτό το σημείο και τρελάθηκα πολύ και έχασα αυτό το σημείο, τώρα πρέπει να δω από την αρχή, προσθέστε αυτό το κουμπί εμπρός και πίσω είναι χαζό. Είμαι πολύ τρελός που απεγκατέστησα πρόσφατα το παιχνίδι, αν δεν προσθέσετε αυτήν την επιλογή κατάργηση της επιλογής ρολογιού, ηλίθιοι. Μισώ αυτό το παιχνίδι
Suspects: Mansión Misteriosa Acción hbj
Δεν βρίσκω παίκτες στο διαδίκτυο
ΠΟΛΥ ΩΡΑΙΟ !!!!
Δίνω 1 αστέρι μόνο και μόνο επειδή είναι διασκεδαστικό παιχνίδι Παίζω αυτό το παιχνίδι εδώ και πολύ καιρό. Στην αρχή δεν καθυστερούσε καθόλου μετά από λίγες μέρες, άρχισε να καθυστερεί πολύ. Ακόμη και αφού χρησιμοποίησα διαφορετικό δίκτυο διαφορετικό wifi, το πρόβλημα είναι το ίδιο. Ενημέρωσα την εφαρμογή ακόμα το ίδιο πρόβλημα. Ξεκινάω να παίζω μετά από 3 παιχνίδια απλά με διώχνει από τον διακομιστή. Δεν θέλω να δώσω καν 1 αστέρι.
BombSquad Ação nvy
Δεν υπάρχει επιλογή για πολλούς παίκτες όπως υποσχέθηκε.
Λατρεύω το παιχνίδι ωραίο, αλλά γιατί όταν μπαίνω σε έναν διακομιστή καθυστερεί πάντα; Το ίντερνετ μου είναι εντάξει, αλλά φαίνεται ότι ο διακομιστής δεν μπορεί να χειριστεί τους παίκτες; Ή πρέπει ακόμα να ενημερωθεί; Παρακαλώ διορθώστε
Είμαι πολύ απογοητευμένος με τις δυσκολίες φιλοξενίας πάρτι, διορθώστε το και κάντε το εύκολο και απλό
Καλό όντως. ΠΡΑΓΜΑΤΙ
Αυτό το παιχνίδι είναι πολύ ωραίο, αλλά ο λόγος για τον οποίο του δίνω 3 αστέρια δεν είναι μεγάλη ενημέρωση, έπαιζα αυτό το παιχνίδι πριν και εξακολουθεί να είναι το ίδιο, αλλά εκτός από αυτό είναι πολύ ωραίο
Είναι πολύ διασκεδαστικό, αλλά ο μόνος λόγος που δεν έχω 5 αστέρια είναι επειδή δεν μπορείς να αλλάξεις τον χαρακτήρα σου #not color δωρεάν.
Μόνο οι παίκτες είναι ακριβοί μόνο πρόβλημα
BombSquad 動作 zgpv
Φέρτε τα παιχνίδια google play πίσω! Δεν μπορώ να συνδεθώ με φίλους μέσω διεύθυνσης IP..
Δεν ανταποκρίνεται τόσο σε πολλούς παίκτες. Τα χειριστήρια τίθενται σε ισχύ ένα δευτερόλεπτο αργότερα, κάτι που είναι χάλια
δύο παίκτες χωρίς επιλογή και χωρίς επιλογή βημάτων ελέγχου
κατεβάστε Bomberman-Bombsquad Bomber Friends Tank hero apk τελευταία έκδοση από Funcore Games - ταχύτερη - δωρεάν - ασφαλής για συσκευές Android. ένα
Γεια σου προγραμματιστή!! Μπορείτε να διορθώσετε το πρόβλημά μου!! ΠΡΟΒΛΗΜΑ: Όταν ήμουν multiplayer Με τον φίλο μου τόσα πολλά σφάλματα έχουν πολλές καθυστερήσεις, μπορείτε να τα διορθώσετε!!Όταν το διορθώσετε θα τα κάνω πέντε αστέρια!! Βελτιώστε το Multiplayer και τα πήρατε όλα!! Ζήτησα στην επόμενη ενημέρωση αυτό: Παρακαλώ αφαιρέστε σφάλματα όταν είστε σε πολλούς παίκτες μέσω Hotspot Αφαιρέστε τις καθυστερήσεις για να βελτιώσετε τη διασκέδαση Προσθέστε μερικούς νέους χαρακτήρες, χάρτες Αυτό είναι όλο, διαβάστε αυτό σας ευχαριστώ
JustFall.LOL – Online παιχνίδι πιγκουίνων - Google Play
Του δίνω 3 αστέρια γιατί είναι ένα πολύ διασκεδαστικό παιχνίδι για να παίξετε με τους φίλους σας. Αλλά είναι κακό που δεν μπορείτε να παίξετε σε μια συσκευή iOS. Τώρα γράφω στη δευτερεύουσα συσκευή μου και θα ήθελα να το παίξω στην κύρια συσκευή μου. Παρακαλώ λοιπόν...... ΦΕΡΤΕ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΠΙΣΩ ΣΤΟ iOS!!!!
alda jugando · teste1 · teste2 · jugando boom:]2 · Jugando torneos en bombsquad y luego matanza infinita · bomb squad | playing with who enter! · las aventuras de
είναι ένα διασκεδαστικό παιχνίδι, εκτός από το γεγονός ότι μπορείτε απλά να πέσετε έξω από τα σύνορα και να πεθάνετε, θα πρέπει να το αλλάξουν επειδή το joystick της οθόνης αφής δεν είναι τόσο ακριβές, είναι ωραίο να σας πετάξει τον εχθρό από τα σύνορα, αλλά δεν είναι ωραίο όταν βγαίνετε έξω από αυτό μέχρι θανάτου
Καλό παιχνίδι για να παίξω με φίλους.και έχω ένα παράπονο ενώ παίζω σε δημόσιο πάρτι κολλάω και βγαίνω από τον διακομιστή ακόμα κι αν έχω μεγαλύτερη ταχύτητα δικτύου.
Αυτό το παιχνίδι παλιά ήταν τόσο καλό. Τώρα όμως έχει πρόβλημα ότι μπορεί ακόμη και να φορτώσει σωστά. Η επιφάνεια μου κολλάει σε μια στιγμή: ολοκληρώνοντας την εγκατάσταση οποιουδήποτε . Παλιά μου άρεσε αυτό το παιχνίδι αλλά τώρα είναι σκουπίδια. Διορθώστε τα προβλήματα.
Είναι τέλειο έχω σκάσει στο γέλιο.
Αυτό το παιχνίδι είναι εκπληκτικό με πολλούς τρόπους. Μπορώ εύκολα να φτιάξω μια λίστα με τα καλά του πράγματα, αλλά έχω παίξει μόνο με 5 αστέρια ένα παιχνίδι τόσο σπάνια όσο συμβαίνει μια έκλειψη Σελήνης. ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ!
Το My BombSquad είναι μια εικόνα Android που παραμένει αργή, κλείνει και ανοίγει ξανά, είμαι πολύ λυπηρό γιατί αν τη κατεβάσω γυρίζει πίσω, βλέπω ότι μπορεί να διορθωθεί το πρόβλημα. 😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢 😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢🤧🤧🤧🤧🤧🤧🤧🤧🤧🤧🤧🤧🤧🤧🤧🤧 🤧🤧🤧🤧🤧🤧🤧🤧🤧🤧🤧🤧🤧🤧🤧🤧🤧🤧🤧🤧🤧🤧🤧🤧🤧🤧🤧🤧😿😿😿😿😿😿😿😿😿😿😿😿😿😿😿😿😿😿😿😿😿
Πολύ ωραίο παιχνίδι αλλά για πολλούς παίκτες και περισσότερη διασκέδαση όταν συμμετέχουν περισσότεροι άνθρωποι
Αυτό το παιχνίδι είναι ένα από τα καλύτερα παιχνίδια Android για πολλούς παίκτες και είναι πολύ εθιστικό. Δεν μπορώ να σταματήσω να το παίζω γιατί έχει εκπληκτικά γραφικά και σε αντίθεση με άλλα παιχνίδια, δεν υστερεί καθόλου. Είναι ομαλή και το καλύτερο από όλα είναι δωρεάν. Τι θα το πρότεινα για να προσθέσω περισσότερους χάρτες, χαρακτήρες και λειτουργίες στο παιχνίδι. Συνολικά, συνέχισε έτσι Eric 👏👏
Ειναι τελειο παιχνιδι για να παιξεις με τους φιλους σου.Εχει απηστευτη πλακα και πολλα minigames!
Δεν μου φορτώνει τα τουρνουά
Είναι πραγματικά ένα φοβερό παιχνίδι.Αλλά δεν μπορώ να παίξω μέσω Διαδικτύου. Γι' αυτό δεν μπορώ να παίξω με φίλους. Οι τρόποι που προσκαλούν τον αγώνα είναι αρκετά δύσκολοι. Προσθέστε το facebook για να παίξετε με φίλους
Μου άρεσε πολύ, είναι τόσο διασκεδαστικό, αλλά η κίνηση είναι πολύ κακή.. Δοκίμασα τις δύο επιλογές (προεπιλογή και joystick) και οι δύο είναι πολύ κακές Και η κίνηση σε αυτό το παιχνίδι είναι σαν περισσότερο από το μισό παιχνίδι
Αυτό το παιχνίδι είναι εντάξει, αλλά είναι πολύ δύσκολο για τα νέα παιδιά. Το πρώτο ήταν εντάξει, αλλά το δεύτερο ποδοσφαιρικό ήταν άδικο γιατί όταν σκοράρουμε έρχεται ένας νέος τύπος και γιατί δεν παίρνουμε ένα επιπλέον; Κοινώς, είναι δύσκολο για τους αρχάριους. Οπότε κάντε το λίγο πιο εύκολο. Αυτό το παιχνίδι είναι πραγματικά καλό, εκτός από αυτό εντάξει, ξέρω ότι είναι προπόνηση, αλλά είναι άδικο να το κάνεις αυτό. Θα ήθελα μόνο να είναι λίγο απλό. Εντάξει αυτό είναι το μόνο πρόβλημα που βλέπω εδώ μέσα.
Λοιπόν, κάνατε πολύ καλή δουλειά. Το παιχνίδι ήταν εξαιρετικό με την ιδέα και το concept είναι υπέροχο. Όλα ήταν καλά, χωρίς κανένα σημάδι για τον προγραμματιστή και την ιδέα του παιχνιδιού, αλλά το 1 αστέρι είναι ακόμα σε εκκρεμότητα. Για να μπορέσουμε από το fb φίλο να απολαύσουμε αυτή τη δημιουργία. αυτό είναι όλο ...ευχαριστώ
BombSquad VR 1.6.0 Download Android APK | Aptoide
Ήταν υπέροχο, αλλά πιστεύω ότι οι προγραμματιστές πρέπει να το φτιάξουν ώστε να μπορείτε να δημιουργήσετε έναν ιδιωτικό αγώνα και να προσκαλέσετε φίλους
Δεν παίζει κανεις
Η σύνδεση με φίλους δεν μπορεί να γίνει εύκολα μέχρι να είστε κοντά ο ένας στον άλλο. Παρακαλώ βοηθήστε για το ίδιο.
Ένα από τα καλύτερα της αγοράς.
Πολύ διασκεδαστικό και διασκεδαστικό. Τόσο offline όσο και online για πολλούς παίκτες. Αυτό το παιχνίδι με έκανε να γελάσω και να διασκεδάσω. Συμβατό με ελεγκτή. Λατρεύω αυτό το παιχνίδι
Αυτό ήταν το πιο αστείο και απολαυστικό παιχνίδι για κινητά που έπαιξα ποτέ στη ζωή μου και το παίζω ακόμα με τους φίλους μου. Το αγαπώ.
BombSquad Hərəkət cvkk
είναι φοβερό το παίζω και είμαι επαγγελματίας μπορώ να πηδήξω και να κάνω πάνω από 200 ζημιές τώρα είμαι θεός, αλλά είναι πολύ δύσκολο στην αρχή, αλλά αν το εξασκήσεις δουλεύει επίσης, θέλω να παίξω σκληρή λειτουργία, έχω μόνο 3 skin και προσθέτω slomotion για έναν παίκτη και περισσότερες περιπέτειες για έναν παίκτη όπως το βομβαρδισμό μου αρέσει αυτό το παιχνίδι, προσθέστε περισσότερα😊😊😊😊
Ποια είναι τα καλύτερα παιχνίδια για πολλούς παίκτες για ...
Αν δεν πληρώσετε, το παιχνίδι είναι σχεδόν το ήμισυ του περιεχομένου του και το άλλο μισό είναι γενναιόδωρα γεμάτο με διαφημίσεις. Οι δυνατότητες που ήταν δωρεάν τώρα κρύβονται από τα paywalls και οι διαφημίσεις καθιστούν αυτό το παιχνίδι αδύνατον να παιχτεί ακόμα κι αν απενεργοποιήσετε τη σύνδεσή σας στο Διαδίκτυο, δεν προτείνω αυτό το παιχνίδι σε κανέναν
Αυτό το παιχνίδι είναι πολύ καλό για παιχνίδι, αλλά κατά τη διάρκεια πολλών παικτών στο παιχνίδι μέσω σύνδεσης hotspot, το παιχνίδι θα συνεχίσει να κολλάει και δεν είναι δυνατό να παίξετε, οπότε αν είναι δυνατόν, λύστε αυτό το ζήτημα σήμερα το συντομότερο δυνατό
Για μένα είναι πολύ ωραίο, αυτό το παιχνίδι κυκλοφορεί εδώ και χρόνια, νομίζω ότι είναι ωραίο που ένα παλιό παιχνίδι συνεχίζεται. Και αυτό χωρίς να πούμε ότι αυτό το παιχνίδι είναι πολύ ωραίο ngl. Πολύ διασκεδαστικό επίσης. Συνέχισε έτσι!
Γεννήτρια εισιτήρια και χρήματα δωρεάν για BOMBSQUAD
Φοβερός