Post by encleantibebezz on Feb 17, 2022 23:57:02 GMT 3
------------------------------------------
▶▶▶▶ Block Puzzle ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Block Puzzle IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ hile kodu arttırma tuşları ▞▞▞
▞▞▞ Block Puzzle 2022 version ▞▞▞
Güncelleme oyunu tamamen mahvetti. Legit, siz kaybetmeden ve reklamlarla spam edilmeden önce 15 saniye oynayamaz. Bu güncellemeden önce, reklamlarla bile sevdim, ama buna değmez. Ayrıca, kaldırılan ilk incelemem 3 yıldızdı, ama hey.
Block Puzzle oyunu sizinle dolu, erken erişim olduğu için bu oyunda 9,000 dolar gibi neye sahip olduğumu biliyorsunuz ve bu kadar çok gün boyunca oyunu oynamak için 100 dolar nakit çektim PayPal kartına hala paramı alamadım Block Puzzle hiç iyi değiller o para hakkında yalancılar kimse paramı bozduramaz benim adım Fred Carter ve benim adım ne? bkz. Fred 912
Block Puzzle Mõistatusmängud fje
Bu çok iyi bir oyun
Bunun 2 yıldız almasının tek nedeni, her seviyeden sonraki reklamlardır. Yeterince adil her 3 veya 4'te bir buna gerek yok, anladığım kadarıyla ekmek ve tereyağınızı ödeyen şey bu, ancak sürekli reklamlar bir şaka! Üzgünüm ama bunu tamamen sıkıcı reklamlar nedeniyle kaldırıyorum. Sıralayın millet.
Yani çok abartilcak bir yanı yok oyun işte
Eğlence oyunu. Tek sorunum bazen oyunun en yüksek puanınızı geçmenizi imkansız hale getirmesi. Bunun dışında harika.
Renksiz taşlar sahnede oyun bitiyor ilk defaum oynanır nasıl oynandığını bilen bilen varsa
oyun ireci
Oyun tuhaf güzel siz kötü yorum yapanlara bakmayın indirmeyi güzel beğenmezseniz ama doldurmanızı tavsiye ederim ☺️☺️
Geliştirilebilir.
Bunu söyleyeceğimi hiç düşünmemiştim... ama reklamlar zamanın 3/4'ünde çalışmıyor ve onlar için ödeme yapmadan ekstra para kazanma yeteneğinizi ortadan kaldırıyor. (Samsung Fold2 Z 5G/Android OS sürüm 11 (R).
Engellemek. Bulmaca oyunu Bu uygulamayı oylayın
Şimdiye kadar beğenin. Tek dezavantajı, birkaç saniye çalışmayı bırakması. Bu incelemeyi yazarken bile oldu.
Oyun çok güzel levelleri var. Bence harikadan ötesi ben 2021 deyince ilk onaa bakmıştım yüklediğim bir kaç saniyeden bida baktım hızlı yüklenmiş. İykide yüklenmişim gözden düşmüyor. Çok çok çok güzel. 10 gün 10...👌🏻👌🏻👌🏻
£18.99 WOT BUNU 2. EL OYUN KONSOLU 4 ALABİLİRİM!!! BİR YILDIZ KOYMAK ZORUNDADIM YA DA DEĞERLENDİRMENİZE İZİN VERMİYORLAR ÜCRETSİZ yazıyor HİÇBİR ŞEKİLDE ÜCRETSİZ DEĞİL YA DA FORM YANLIŞ REKLAMLAR PLAYSTORE BOSS'LARI VE YANLIŞ REKLAM EYLEMLERİ HAKKINDA TİCARET STANDARTLARI İLE İLETİŞİME GEÇECEKTİR!!!
Tamam, ama üzerinde çok yüksek puan alamaz.
sıkılmıyorum ve zor
indirmek için çok düşük
Çok eğlenceli! En yüksek puanımı geçmeye çalışmayı seviyorum. sığdırdığınız şekilleri düşünmenizi ve üzerindeki tüm şekillerin aynı hizada olup olmadığını görmenizi sağlar.
beğendim ama reklam çok
Aptallar
Block Puzzle እንቆቅልሽ adz
Oyundan gerçekten zevk alıyorum. Ama her zaman duraklıyor ..Çalışması için oyunu birçok kez yeniden başlatmam gerekti. Bu çok ağırlaştırıcı. Umarım sorun çözülebilir.
Oyun çok kötü yüklemeyin!!!!
Onun harika bir oyun ama birçok reklam için.
güzel bir oyun
o süper harika
Geçmiş zamana eğlenceli iyi
Taşlar rastgele olsaydı iyi olurdu ama aynı şekilde arka arkaya 2'den 4'e kadar alırsanız, bazen oyuna zaten iyi başladığınızda 9 blok büyük olanlardır, bu da daha fazla ilerlemeyi imkansız hale getirir. Bu oyunu kim yazdıysa kötüdür. sıfır yıldız!!
çok şiddetlik vakit geçiriyorum amma son problemle reklamı oyun ekranina taşınmışsınız imkansiz böyle oynamak,böyle kalsa birkac gün sonra sileceyim
harika oyun...çok eğlenceli ama reklamlar kesintiye uğradı ve oyun yeni bir oyuna başlamak zorunda kalınca kaybedildi.
Block Puzzle Slagalice ruiw
sıkıldığınızda oynayabileceğiniz güzel bir oyun
İlk başlarda güzelken sonraları normalleşmeye başlamaya başlama reklamlarda cabasi önermiyorum ve siliyorum
Bu oyunlara katılmak istiyorum Bu yüzden oynamak istiyorum
Birçok oyunun kombinasyonunu seviyorum
Gerçekten KÖTÜ bir oyun 99. seviyeden sonra geçemez. Bu seviyeyi geçmek için bir aydan fazla çalıştı. Blok doldurma şansı olmasına rağmen sistem pas vermiyor ve otomatik olarak kapanıyor. Bu oyundan nefret et tavsiye edilmiyor. Zamanın geçiyordu 😡😡😡
My Talking Hank Опуштене amm
harika zaman geçirme oyunu
Bu benim en iyi bulmaca oyunum. olağanüstü seviyorum
Bu oyunu ve maganda rin pampa Wala stresini gerçekten takdir ediyorum 😊
insanlar çok güzel♥♥:-):-):-)kesinlikle seyahat etmek için tavsiye ederim ama çok reklama giriyorlar çok güzel♥♥:-):-):-)
Ğüzel yani